28.02.2018. u restoranu Ivić Catering & Banqueting u Zagrebu, održali su se još jedni Dani otvorenih vrata tijekom kojih su predstavljeni noviteti PreGel sladoleda za sezonu 2018. Uz stručne prezentacije majstora iz PreGela, program je omogućio i dovoljno vremena za ugodno druženje i razmjenu iskustva rada sa PreGel proizvodima.

 
 
7-10.2.2018. PreGel će i ove godine biti prisutan na Adriatic Gastro Showu u Splitu, na kojem će se održati i Gelato Festival Challenge, međunarodno putujuće natjecanje u izradi najboljeg sladoleda na svijetu, čiji je cilj širenje gelato kulture po svijetu. PreGel će na Gastro Showu izložiti novitete u proizvodnji sladoleda i slastica za 2018. godinu.

 

20-24.01.2018. PreGel će na SIGEP-u 2018. godine predstaviti svoje novitete za 2018. godinu, u sklopu događaja koji u potpunosti predstavlja cjelokupni lanac distribucije "artisan" (obrtničkog) sladoleda: od koncepta i usluga, pa sve do ključnih tehnologija i sastojaka. SIGEP je ujedno i jedinstvena prilika za pogledati sve novitete i tehnološke inovacije na tržištu, te dobiti uvid u nove trendove, na jednom mjestu.

Pretraživanje

Facebook

SFbBox by PSD-Loft.com Website